Ελλάδα

Παραμένει στην ΑΕΚ η Τσελέντη

Στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Ελένη Τσελέντη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.

Παραμένει ποδοσφαιρίστρια της ΑΕΚ η Ελένη Τσελέντη. Η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 20χρονη πλάγια μπακ για έναν ακόμα χρόνο μετά και τις καλές τις εμφανίσεις την περυσινή χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελένη Τσελέντη. Η 20χρονη (29/3/2004) αθλήτρια θα ενισχύσει και για τη νέα σεζόν τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η νεαρή ακραία αμυντικός βρίσκεται χρόνια στην ομάδα μας, ενώ πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να φτάσει η ΑΕΚ μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ελένη Τσελέντη δήλωσε στο aek.gr: «Με μεγάλη χαρά ανανέωσα τη συνεργασία μου για ακόμη μια χρονιά με την ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον σύλλογο, το σταφ, όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει κι ανυπομονώ να την ανταποδώσω με ακόμα περισσότερες δυνατές εμφανίσεις και νίκες στο γήπεδο».

Ελένη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x