Γενικά

Αντίπαλοι Oλυμπιακού: Ο Αντράντε χάρισε απλόχερα τη νίκη στην Καραμπάγκ

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τουράν βρίσκεται η Καραμπάγκ, η οποία κέρδισε την Σαμπάιγ με 2-1, χάρη στα τέρματα του Αντράντε.

Χάρη στον «καυτό» Αντράντε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League, Καραμπάγκ πήρε τη νίκη επί της Σαμπάιγ με 2-1 και ανέβηκε εκ νέου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο Τουράν.

Με το… καλημέρα της αναμέτρησης ο Λεονάρντο Αντράντε έβαλέ σε θέση οδηγού την ομάδα του, πετυχαίνοντας γκολ μόλις στο 5ο λεπτό γράφοντας το 1-0. Ο Ζουμπίρ διπλασίασε τα τέρματα της Καραμπάγκ στο 9’, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκαν να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη, με τον Αντράντε και πάλι να σκοράρει για το 2-0, στο 56ο λεπτό. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Ναμπιγιέφ μείωσε αμέσως σε 2-1 στο 58’ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίος σφύριγμα του διαιτητή, με την Καραμπάγκ να φτάνει τους 12 βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια, στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x