Super League 2

«Με εσάς και στο τοπικό»: Ο κόσμος του Ιωνικού πιέζει την οικογένεια Τσιριγώτη να μείνει!

Ο κόσμος του Ιωνικού κάνει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε ο Γιάννης Τσιριγώτης και η οικογένειά του γενικότερα, να παραμείνουν στη διοίκηση της ομάδας ώστε αυτή να αποφύγει τα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα.

Μεγάλη αβεβαιότητα υπάρχει για το μέλλον του Ιωνικού, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με την οικογένεια Τσιριγώτη να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από τη διοίκηση της ομάδας και την πτώση του συλλόγου στα τοπικά πρωταθλήματα να μοιάζει σοβαρό ενδεχόμενο.

Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο προσπαθούν να... προλάβουν οι οπαδοί του Ιωνικού. Περίπου 300 φίλοι του συλλόγου συναντήθηκαν με την οικογένεια Τσιριγώτη και χειροκρότησαν τον Γιάννη Τσιριγώτη, φωνάζοντας «με εσάς και στο τοπικό» και ζητώντας την παραμονή του στον διοικητικό θώκο της ομάδας.

Συγκινητική, μάλιστα, ήταν η στιγμή που ένας 10χρονος φίλος της ομάδας πήγε στον Γιάννη Τσιριγώτη και του είπε: «Ιωνικός θα είμαι και στο τοπικό».

Μένει να φανεί αν η οικογένεια Τσιριγώτη, η οποία έχει ζητήσει να βρεθεί ένας «συμπαίκτης» για να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο, θα παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει ταυτιστεί και θα της δώσει ένα ακόμη «φιλί της ζωής» έτσι ώστε να διασωθεί από πτώση στα τοπικά πρωταθλήματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x