Αγγλία

Ο Τούχελ χρησιμοποιεί… κωδικούς στα ματς και μπερδεύει τους αντιπάλους της Τσέλσι!

Ένα έξυπνο τρικ χρησιμοποιεί ο Τόμας Τούχελ κάθε φορά που οι παίκτες της Τσέλσι βγαίνουν στην αντεπίθεση, προκαλώντας δυσκολίες στην «αναχαίτηση» της.

Έναν… περίεργο όσο και αποτελεσματικό όπως φαίνεται τρόπο έχει βρει ο Τόμας Τούχελ προκειμένου να… κοροϊδεύει τους αντιπάλους της Τσέλσι προς όφελος της.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός έχει καθοδηγήσει τους παίκτες των «μπλε» να χρησιμοποιούν… κωδικούς, κωδικοποιημένες λέξεις για την ακρίβεια, προκειμένου να συνεννοούνται κάθε φορά που βγαίνουν στην αντεπίθεση!

Έτσι, αφενός εκείνοι ξέρουν ποιός βρίσκεται πού, αλλά και τί πρέπει να κάνει, σε αντίθεση με τον εκάστοτε αντίπαλο, ο οποίος μπερδεύεται και δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Το «σύστημα Τούχελ» περιλαμβάνει λέξεις για κάθε περίπτωση, δηλαδή επιλογή πλευράς, αν η μπαλιά έρχεται από ψηλά ή όχι, αν πρόκειται για κοντινή ή μακρινή πάσα και, τα 12 σερί ματς χωρίς ήττα της Τσέλσι αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια αν μη τι άλλο πετυχημένη ιδέα!

Μάλιστα, η εφημερίδα «Sun» φιλοξενεί και δηλώσεις ποδοσφαιριστή που έχει παίξει αντίπαλος με την λονδρέζικη ομάδα και επιβεβαιώνει ότι αυτος και οι συμπαίκτες του δεν ήξεραν ποιόν να μαρκάρουν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x