Αγγλία

Μαρινάκης: «Ήρθε η ώρα το Σίτι Γκράουντ να μετατραπεί σε γήπεδο 50.000 θέσεων»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «BBC» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασε τα μεγάλα σχέδια που έχει, τα οποία αφορούν το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ, το Σίτι Γκράουντ.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο «BBC» και εξέφρασε τη θέληση του να επεκτείνει το «Σίτι Γκράουντ» και να το μετατρέψει σε ένα γήπεδο 50.000 θέσεων, από τις 30.000 χωρητικότητα που έχει κανονικά.

Οι φίλαθλοι δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στην ομάδα και ο Βαγγέλςη Μαρινάκης εξέφρασε την σιγουριά του πως ακόμη και σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο κάθε παιχνίδι θα είναι sold out.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
«Ανά τα χρόνια, έχουμε κάνει πολλά για την περιοχή. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα. Η προτεραιότητα είναι να το κάνουμε στο Σίτι Γκράουντ. Εδώ ανήκει η ομάδα και η παράδοσή της. Είμαι σίγουρος ότι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων θα είναι γεμάτο, για να βλέπουμε την ομάδα μας με πάθος.

Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Γι' αυτό το λόγο έχω ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα στο Σίτι Γκράουντ και μπορείτε να δείτε μεγάλη διαφορά. Έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και μεγάλη σειρά αναμονής σε εισιτήρια διαρκείας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x