Αγγλία

Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντανίλο στο Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ, έβαλαν σεντόνια για να μη φαίνεται!

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντανίλο στον αγώνα της πρεμιέρας της Premier League ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπόρνμουθ, με τον Βραζιλιάνο μέσο να καλύπτεται με σεντόνια για να μη φαίνεται!

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η σεζόν για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και κυρίως τον Ντανίλο! Μόλις στο 7' του αγώνα της πρεμιέρας της Premier League με την Μπόρνμουθ, ο Βραζιλιάνος μέσος είχε μια εναέρια μονομαχία με τον Αντουάν Σεμένιο, με αμφότερους να πέφτουν άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και τον Ντανίλο, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, να σπάει τον αστράγαλό του!

Ο 23χρονος κατάλαβε αμέσως τη ζημιά και άρχισε να φωνάζει προς το ιατρικό τιμ της ομάδας του, ενώ στήθηκαν σεντόνια, προκειμένου να μη φαίνονται οι εικόνες, οι οποίες φαίνεται ήταν ανατριχιαστικές. Το παιχνίδι, φυσικά, διακόπηκε για αρκετή ώρα, με συμπαίκτες του Ντανίλο να τραβούν τα μαλλιά τους, ενώ ο ίδιος σφάδαζε από τους πόνους. Είναι νωρίς ακόμη για εκτιμήσεις, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι εκφράζονται φόβοι πως ο πρώην παίκτης της Παλμέιρας -πέρυσι μετακόμισε στην Αγγλία και την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη- θα χάσει όλη τη σεζόν πριν καν αυτή ξεκινήσει!

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού του Ντανίλο:



Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντανίλο

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντανίλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x