Αγγλία

Ο ορισμός του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού: Οπαδός της Ίπσουιτς με προσθετικό πόδι πήγε γήπεδο με φανέλα «Juan Leg»!

Εκατοντάδες χρήστες των social media χαιρέτησαν με σεβασμό και με θαυμασμό ένα φίλο της Ίπσουιτς που «αυτοσαρκάστηκε» για το προσθετικό του πόδι, φορώντας μπλούζα της ομάδας του με όνομα «Juan Leg»!

Με το... δεξί στη φετινή Premier League μπήκε η Λίβερπουλ, η οποία στο ντεμπούτο του Άρνε Σλοτ επικράτησε 2-0 της νεοφώτιστης Ίπσουιτς στο «Portman Road Stadium», έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Μο Σαλάχ με τον Αιγύπτιο να έχει γκολ και ασίστ.


Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από τις εξέδρες του γηπέδου της Ίπσουιτς, εκεί όπου εμφανίζεται ένας φίλαθλος των γηπεδούχων, ο οποίος έγινε Viral για το χιούμορ και τον αστείρευτο αυτοσαρκασμό του!

Και αυτό διότι, ο εν λόγω οπαδός είχε προσθετικό πόδι, φορώντας μια φανέλα της Ίπσουιτς με όνομα «Juan Leg», θέλοντας να αυτοσαρκαστεί για το γεγονός πως έχει ένα πόδι!

Εκατοντάδες χρήστες των social media χαιρέτησαν με σεβασμό, αλλά και με θαυμασμό το χιούμορ του φιλάθλου, ο οποίος παρά το κινητικό του πρόβλημα, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά μοιάζει να ζει και να διασκεδάζει το ζωή στο έπακρο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x