Nations League

Ο Κάρσλεϊ θέλει τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα και για… προσωπικό όφελος

Ο Λι Κάρσλεϊ ξέρει πως διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες τη θέση του μόνιμου ομοσπονδιακού κόουτς στην Αγγλία και αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται στο ματς με την Ελλάδα.

Η Εθνική μας ομάδα επισκέπτεται την Αγγλία για να παίξει στο «Γουέμπλεϊ», το βράδυ της Πέμπτης, στη μεγάλη αναμέτρηση με τα «τρία λιοντάρια» για το Nations League. Και η βελτιωμένη και πειθαρχημένη «γαλανόλευκη» θα τα βάλει με τα αστέρια του αγγλικού ποδοσφαίρου, σε μια περίσταση που ο κόουτς των Βρετανών έχει και το δικό του, προσωπικό κίνητρο για τη νίκη.

Ο Λι Κάρσλεϊ ξέρει ότι έχει κερδίσει περισσότερους πόντους εκτίμησης στο εσωτερικό της FA με όσα έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Για τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ της εθνικής ομάδας, την αντιμετώπισή του ως προς τις προσωπικότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας και φυσικά, για το γεγονός πως υπολογίζει πολύ και τους πιο νεαρούς, φροντίζοντας για το μέλλον.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι το ματς της Πέμπτης με την Ελλάδα είναι ακόμα ένα στο οποίο ο Κάρσλεϊ θα συνεχίσει την προσπάθεια για να κερδίσει τη θέση του μόνιμου ομοσπονδιακού προπονητή, από τη στιγμή που μέχρι και αυτή τη στιγμή λογίζεται ως υπηρεσιακός. Μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έπειτα από το Euro 2024, ο μέχρι πρότινος κόουτς της εθνικής ομάδας Νέων της Αγγλίας πήρε... προαγωγή στο τμήμα ανδρών.

Ουδείς θα μπορούσε να του εγγυηθεί πως θα του δινόταν η ευκαιρία ν' αποδείξει την αξία του στο ανώτατο επίπεδο κι όμως, ο Κάρσλεϊ φαίνεται ότι έχει κάνει τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας να τον σκέφτονται αρκετά πιο σοβαρά για το ρόλο του μόνιμου προπονητή. Και φυσικά, εκείνος σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Μετά το απόλυτο στις πρώτες δυο αγωνιστικές του Nations League, οι Άγγλοι θέλουν και τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης και ο απώτερος στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής στο γκρουπ που συμμετέχουν στο τουρνουά της UEFA...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x