Αγγλία

Εγκώμια Κέιν για Τούχελ: «Φανταστικός άνθρωπος και προπονητής»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χάρι Κέιν για τον Τόμας Τούχελ, πριν μάλιστα ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του, έχοντας άποψη από τη συνεργασία τους στην Μπάγερν Μονάχου!

Κόντρα στην… περιρρέουσα ατμόσφαιρα και χωρίς να έχει την παραμικρή ανάγκη για να γίνει αρεστός, ο Χάρι Κέιν φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του Τόμας Τούχελ.

Πριν ακόμα να γίνει επίσημη η συμφωνία της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον 51χρονο προπονητή, το «Sky Sports» επικοινώνησε με τον διεθνή επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου και αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, ζητώντας την γνώμη του για τον Τούχελ.

«Δεν μπορώ να πω κάτι μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα του Τούχελ. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Προφανώς, γνωρίζω καλά τον Τόμας, έχοντας δουλέψει μαζί του πέρυσι. Είναι ένας φανταστικός προπονητής, ένας φανταστικός άνθρωπος, οπότε είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν μάθουν περισσότερα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Κέιν.

Με τον 31χρονο σέντερ φορ των «τριών λιονταριών» να δείχνει με τον τρόπο του την εμπιστοσύνη του στην επιλογή της Ομοσπονδίας στο πρόσωπο του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος είχε εισηγηθεί θερτικά και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στου Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x