Πορτογαλία

Ojogo: «Η επιστροφή Καρβαλιάλ σε Μπράγκα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση με Όρτα»

Η «Ojogo» σε δημοσίευμά της τονίζει πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπράγκα από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, μπορεί να αλλάξει και το… μέλλον του Αντρέ Όρτα.

Νέα σενάρια γύρω από την περίπτωση του Αντρέ Όρτα από τον πορτογαλικό Τύπο. Σε νεότερο δημοσίευμά της η «Ojogo» σημειώνει πως η επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα ενδέχεται να αλλάξει το στάτους με τον 28χρονο μέσο.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στις καλές σχέσεις των δύο ανθρώπων και το γεγονός πως με την παρουσία του Καρβαλιάλ στον πάγκο, τότε η κατάσταση με τον Όρτα μπορεί να αλλάξει και να παραμείνει στον πορτογαλικό σύλλογο.

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα θα μπορούσε να πάρει μια καμπή με τον Καρβαλιάλ. Εκτιμήθηκε πολύ από τον προπονητή, έστω και χωρίς να είναι αδιαμφισβήτητος παίκτης, έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο, έπαιζε σταθερά λεπτά, κάτι που βοήθησε τον προπονητή να τον θέλει στην Αθήνα, στον Ολυμπιακό. Ενόψει της μεταγραφής του στην Ελλάδα που δεν πραγματοποιήθηκε, ανοίγει τώρα στον Καρβαλάλ ένα νέο πλαίσιο για τον Αντρέ Όρτα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται, πως υπήρχαν προ ημερών νέα δημοσιεύματα περί συμφωνίας της Μπράγκα με τον Ολυμπιακό για τον Όρτα, τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν από πλευράς Πειραιωτών. Παράλληλα, προ ημερών τονίστηκε από τον πρόεδρο των Ποτρογάλων πως ο 28χρονος είναι υπό παραχώρηση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x