Nations League

Τρελάθηκε ο Μαμαρντασβίλι: Ανέβηκε στην εξέδρα, πήρε την ντουντούκα και έγινε... οργανωτής μετά την τεσσάρα στην Τσεχία!

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Γεωργίας, Γκεόργκι Μαμαρντασβίλι, μετά το εμφατικό 4-1 επί της Τσεχίας, μοιράστηκε τη χαρά του με τους οπαδούς στις κερκίδες, αναλαμβάνοντας καθήκοντα... οργανωτή!

Με τον πλέον επιβλητικό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της στο φετινό Nations League η Γεωργία, καθώς με φοβερή εμφάνιση, ισοπέδωσε 4-1 την Τσεχία στην Τιφλίδα.

Οι «σταυροφόροι» μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας, έβαλαν πλώρη για μια ακόμη πολύ καλή παρουσία και στην τρέχουσα διοργάνωση και το κατάφεραν, με τους οπαδούς τους στις κερκίδες να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την ιστορική νίκη!

Εκείνος ωστόσο που το χάρηκε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους, ήταν ο Γκεόργκι Μαμαρντασβίλι! Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, που θα συνεχίζει να αγωνίζεται και αυτή τη σεζόν ως δανεικός στη Βαλένθια, θέλησε να γίνει «ένα» με τους οπαδούς, καθώς ανέβηκε στην εξέδρα, πήρε την... ντουντούκα και άρχισε να τραγουδά συνθήματα σε ρόλο οργανωτή!

Από κοντά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γεωργίας, που πλαισίωσαν τον Μαμαρντασβίλι και τους οπαδούς, δημιουργώντας μια απερίγραπτη ατμόσφαιρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x