Nations League

Τι ζει ο Γκρόνμπεκ: Από τα μαθήματα γαλλικών, στο ντεμπούτο και το πρώτο γκολ με τη Δανία!

Μέσα σε λίγες μέρες έζησε απανωτά όνειρα. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Δανίας απέναντι στη Σερβία, θα έχει να θυμάται για πάντα ένα… μάθημα γαλλικών, από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

Ο Άλμπερτ Γκρόνμπεκ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Δανία απέναντι στη Σερβία στο δεύτερο παιχνίδι των Σκανδιναβών για το φετινό Nations League μετά τη νίκη επί των Ελβετών.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε την ακριβότερη πώληση του νορβηγικού πρωταθλήματος, έχοντας κοστίσει 15 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεν που τον πίστεψε και τον έκανε δικό της το φετινό καλοκαίρι.

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως εξτρέμ, σε μια θέση που προτίμησε να τον εκμεταλλευτεί και ο ομοσπονδιακός κόουτς της Δανίας, στα παιχνίδια του Nations League.



Ο Γκρόνμπεκ διάβαζε γαλλικά για ν’ αρχίσει να μαθαίνει τη γλώσσα της χώρας στην οποία συνεχίζει την καριέρα του. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό του και οι γονείς του τον συνεχάρησαν για την κλήση στην εθνική ομάδα ανδρών της πατρίδας του για πρώτη φορά.

Και μετά την παρθενική του παρουσία στο αρχικό σχήμα, το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στους Ελβετούς του Τζάκα, ο Γκρόνμπεκ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο 36o λεπτό με διαγώνια κίνηση προς την περιοχή έκανε το δεξί σουτ πέφτοντας και έγραψε το 1-0 στο ματς με τους Σέρβους, για να κάνει ακόμα πιο ιδανικές αυτές τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x