Κύπελλο Ελλάδας

«Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ»

Η φάση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης Κέρκυρα-ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική απειλή των φιλοξενούμενων προς την εστία των «Φαιάκων», σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Σε δύο σημεία στάθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ, που έδωσε στους γηπεδούχους την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Ο 41χρονος τόνισε πως κάνει σημαντικότερο α’ αποτέλεσμα το γεγονός ότι έπαιξαν αρκετοί από τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχή, ενώ όπως ανέφερε ο «Δικέφαλος του Βορρά» απείλησε μόνο σε μία φάση.

«Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα μου. Ήταν στόχος μας να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Γίνεται ακόμη πιο σημαντική από το γεγονός ότι σήμερα αγωνίστηκαν κάποια παιδιά που δεν βρίσκονται στο υποτιθέμενο βασικό σχήμα και κατάφεραν να αντεπεξέλθουν, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Με εξαίρεση τη φάση του Παπαδόπουλου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δύο επιθετικούς, Παπαδόπουλο και Αθανασιάδη και ήταν επακόλουθο να μας πιέσει», σχολίασε ο Γρηγορίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x