Κύπελλο Ελλάδας

Δέλλας: «Φάγαμε γκολ από μια στραβοκλωτσιά, ίσως δεν προκρίθηκε στον τελικό η καλύτερη ομάδα»

Σκασμένος ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, αναφέροντας πως ο Ατρόμητος δέχθηκε ένα γκολ από στραβοκλωτσιά και στον τελικό ίσως δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα.

Απογοητευμένος από την τροπή που πήρε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών ανέφερε πως στον τελικό ίσως να μην προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα.

«Νομίζω ότι σήμερα το αποτέλεσμα μου αφήνει μια πικρία. Στο πρώτο ματς δεν παίξαμε καλά, αλλά σήμερα κερδίσαμε κατά κράτος την ΑΕΚ στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε το γκολ που θέλαμε.

Ωστόσο, έγινε μια στραβοκλωτσιά από την πλευρά της ΑΕΚ και δημιουργήθηκε η φάση που όλοι είδαμε. Μετά δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είναι ένας πικρός αποκλεισμός. Ίσως στον τελικό δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα»
, ήταν τα λόγια του.

Για τον τελικό, στον οποίο η ΑΕΚ, η… μεγάλη του αγάπη προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, είπε: «Καλή επιτυχία εύχομαι, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας νικήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x