Κύπελλο Ελλάδας

Αιγάλεω: «Δεν ζητήσαμε αλλαγή έδρας και ώρας έναρξης του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αιγάλεω για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε το Αιγάλεω. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι ποτέ δεν ζήτησε να γίνει αλλαγή στην έδρα αλλά και της ώρας έναρξης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ενώ ποτέ δεν ενημερώθηκε ποτέ και για αίτημα από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931:

«Σε σχέση με όσα κυκλοφόρησαν ή ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν την έδρα και την ώρα έναρξης του αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος Αιγάλεω-ΠΑΟΚ (30/10/2024) στο δημοτικό στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», η ΠΑΕ Αιγάλεω ενημερώνει για τα εξής:

Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε την αλλαγή έδρας. Ποτέ δεν θα θέταμε θέμα ενάντια στα συμφέροντα του συλλόγου μας. Δεν γίναμε ποτέ δεκτές, ούτε ενημερωθήκαμε ποτέ περί αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα μας.

Το γήπεδο μας πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς και ανεμπόδιστης διεξαγωγής αγώνων. Δεν καταθέσαμε ποτέ αίτημα για αλλαγή ώρας έναρξης του ως άνω αγώνα, αυτό σε σχέση με την ορισθείσα, που ορίστηκε από την ΕΠΟ για τηλεοπτικούς λόγους. Αντίθετα, προσπαθούμε να μεταθέσουμε σε ώρα που θα διευκόλυνε την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι-γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, που απαρτίζουν τη φυσική μας έδρα ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως σε πρόσφατες συναντήσεις μας που είχαμε με εκπροσώπους του δήμου Αιγάλεω, αρμόδιους για τη συντήρηση του γηπέδου, πήραμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε τόσο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου όσο και η συνολική εγκατάσταση (κερκίδες, δημοσιογραφικά θεωρεία, διαδρόμηση, αποδυτήρια, WC, βοηθητικοί χώροι και αίθουσες) να είναι ασφαλή, λειτουργικό, φιλόξενο και καθαρό και να μην κινδυνεύσουμε όπως πέρσι να αγωνιστούμε σε 4 διαφορετικές έδρες ως γηπεδούχοι.

Δεσμευόμαστε στο εγγύς προσεχές διάστημα, αφού ενημερωθούμε επίσημα από τους αρμόδιους πως θα ενημερώσουμε επίσημα το φίλαθλο κοινό μας για όλα τα προαναφερόμενα, που αφορούν στο πολύ κρίσιμο αγώνα για την ομάδα μας ζήτημα του γηπέδου, που αποτελεί φυσική έδρα της αγαπημένης μας ομάδας. Θα υπάρξει επίσης ενημέρωση και για το μείζον θέμα ανάπλασης του γηπέδου μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος »και τον διαγωνισμό που ήδη εξελίσσεται».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x