Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Διδακτικό το ματς με Γαλατά - Με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Άρη ο ΠΑΟΚ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τον... απόηχο και τις εντυπώσεις του από την χθεσινοβραδινή ήττα του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατάσαραϊ για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά», ανέφερε αρχικώς πως για να έπαιρνε αποτέλεσμα η ομάδα του Λουτσέσκου θα έπρεπε να είχε αποτελεσματική επίθεση και σχεδόν τέλεια άμυνα, τονίζοντας πως για δεύτερο μεγάλο παιχνίδι - μετά από εκείνο με τον Παναθηναϊκό - οι επιθετικοί του συλλόγου κινήθηκαν στα... ρηχά.

Παράλληλα, στάθηκε στα θετικά δείγματα που έδειξε ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το εν λόγω παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου ήταν διδακτικό για όλους.

Αναφορικά με το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη για το πρωτάθλημα, εξέφρασε την άποψή του πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να φρεσκάρει την ομάδα του ελέω της κούρασης, αλλά και για το γεγονός πως θέλει να τους έχει όλους ενεργούς και ικανοποιημένους.

Τέλος, στάθηκε και στην περίπτωση του Τσέχου τερματοφύλακα, Γίρι Παβλένκα, τονίζοντας πως αποτελεί τον εκλεκτό για την ενίσχυση του «άσου» και πως υπάρχουν πιθανότητες για την απόκτησή του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x