Europa League

Λουτσέσκου: «Θα ήθελα αυτό το παιχνίδι να είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη - Η Γαλατά ήταν τυχερή σε αυτό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Παρότι παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της Γαλατασαράι για την 1η αγωνιστική του Europa League, ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες και δέχθηκε δύο «φθηνά» γκολ, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως είναι απογοητευμένος γιατί θεωρεί ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει με αποτέλεσμα από το «Αλί Σαμί Γεν», ειδικά αν είχε καταφέρει να σκοράρει πρώτη.

Παράλληλα, επεσήμανε πως θα ήθελε να είχε αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Γαλατά στην Τούμπα, και όχι στην Τουρκία, όπως έβγαλε η κληρωτίδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το πόσο διαφορετικό ματς θα ήταν αν ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί:

«Σε αυτό το επίπεδο όταν χάνεις ευκαιρίες να προηγηθείς, μετά έρχεται τεράστια πίεση από τον αντίπαλο, αυτές είναι λεπτομέρειες που πρέπει να μάθουμε για τη συνέχεια. Είναι και μια φάση πιο πριν με ένα οφσάιντ που δεν ήταν. Αν σκοράραμε ο αντίπαλος θα είχε πίεση μεγαλύτερη. Έχω το αίσθημα της απογοήτευσης τώρα, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με θετικο αποτελεσμα, ειδικά με τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος που είχαμε χώρους στην πλάτη του αντιπάλους δέχθήκαμε και δύο γκολ αφελή, το πρώτο και το τρίτο».

Για το αν έδειξε προσωπικότητα ο ΠΑΟΚ σε μια πολύ δύσκολη έδρα και αν το κρατάει αυτό:

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα το πρώτο μισάωρο, να είχαμε καλύτερο έλεγχο της κατοχής μπάλας, κάναμε πίεση στο τρανζίσιον αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, η Γαλατά αμύνονταν και έψαχνε το τρανζίσιον. Αυτά τα ματς μπορούν να μας δώσουν εμπειρία αυτοπεποίθηση και θα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον και στο πρωτάθλημα, σε ματς που δεν έχουν την ίδια ένταση».

Για το γεγονός ότι και η Γαλατά είχε πολλές ευκαιρίες και αν είπε κάτι στον Κοτάρσκι:

«Οι ευκαιρίες της Γαλατά προέρχονταν από την πίεση που έβαζαν από τα άκρα με μεγάλες μπαλες για να εκμεταλλευτούν την τεράστια ποιότητα του Οσιμεν. Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και Γαλατά και θα ήθελα να παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας που δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα που θα ωθούσε εμάς περισσότερο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη μεγαλύτερη στοίχημα φέτος να διαχειριστει τα παράλληλα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη που απαιτούν πολλές δυνάμεις όπως φάνηκε και με τις κράμπες του Ζιβκοβιτς:

«Ξέρετε πώς διαχειρίζομαι αυτά τα ματς και προφανώς δεν θα αποκαλύψω την ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη. Ο Ζιβκοβιτς είχε πρόβλημα τις τελευταίες μέρες πριν τον Βόλο και ίσως αυτό σήμερα μπορεί να προήλθε και από αυτο το πρόβλημα. Τελειώσαμε πολύ καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν μετά το παιχνίδι θεωρεί ότι το παιχνίδι έκρινε η ποιότητα της Γαλατά ή μπορούσε κάτι διαφορετικό:

«Θα το εξηγήσω ακόμη μια φορά, αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικά, θα ήθελα αυτό το παιχνίδι να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ήταν τυχεροί σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x