Europa League

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει στη Λιόν την περσινή λύσσα και δίψα»

Την ένταση, αλλά και την προσήλωση που είχε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της περασμένης σεζόν πρέπει να εμφανίσει και στο Λιόν ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσανάκας.

Στοιχεία που παρουσίαζε στο πνευματικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι στους ευρωπαϊκούς αγώνες την περασμένη επιτυχημένη σεζόν (που έφτασε στην κατάκτηση του Conference League) καλείται να εμφανίσει στο Groupama Stadium ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσανάκα.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως περιμένει να δει το μάτι των «ερυθρόλευκων» να γυαλίζει όπως και πέρυσι. Παράλληλα, εφόσον ακολουθήσουν και ανάλογη στρατηγική στο γήπεδο, τότε έχουν μεγάλη τύχη απέναντι στη Λιόν, ανεξαρτήτως των προσώπων που θα επιλεχτούν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Διότι πρόκειται για παιχνίδι που μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναφορικά με την ενδεκάδα τόνισε πως υπάρχουν δύο σχηματισμοί στο μυαλό του Βάσκου, ο ένας με τριάδα στα στόπερ (3-5-2) και ο άλλος με τετράδα (4-2-3-1), εκφράζοντας την άποψη πως ο πρώτος ταιριάζει περισσότερο στο αυριανό ματς λόγω και των απουσιών που υπάρχουν μεσοεπιθετικά.

Ακούστε τι είπε για τον Ουνάς και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x