Europa League

Τσακίρης: «Θαρραλέο το πλάνο του Αλμέιδα, το εφάρμοσαν άριστα οι παίκτες της ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης εστίασε στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα που δεν παρέταξε μια παθητική, αλλά μια θαρραλέα ΑΕΚ στο Μπράιτον.

Στη φιλοσοφία του Ματίας Αλμέιδα που δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του ανεξάρτητα από απουσίες ή δυναμικότητα αντιπάλου εστίασε ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον.

«Ήταν ένα ιστορικό διπλό και το πιο σημαντικό είναι πως δεν ήρθε συγκυριακά. Ήρθε με το σχέδιο που είχε στο κεφάλι του ο Αλμέιδα, παρά τις στραβές που υπήρχαν πριν το ματς και αυτές που έγιναν στη διάρκεια του ματς με τα δύο πέναλτι. Η ΑΕΚ πήρε άριστα σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή του πλάνου, το οποίο ήταν πολύ θαρραλέο. Η ομάδα δεν έχει μάθει να παίζει αμυντικά και δεν προσαρμόζεται στον αντίπαλο, θέλει πάντα να παίζει το ποδόσφαιρό της. Ο προπονητής είχε δείξει από τις δηλώσεις του προχθές τη διάθεσή του, αλλά και εμείς δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες μέσα από τις οποίες ήρθε το διπλό δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη», τόνισε.

Παράλληλα εστίασε στην παρουσία του Λιβάι Γκαρσία. «Καταλάβαμε και στην Αγγλία πόσο σημαντικός είναι για την ΑΕΚ. Μπορεί τα δύο τελειώματά του να μην ήταν καλά, αλλά όποτε ερχόταν η μπάλα σε αυτόν αναστάτωνε την αντίπαλη άμυνα με τον τρόπο που κινούταν και έσπαγε την μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, μετά τον τραυματισμό του Χατζισαφί δυσκολεύτηκε, αλλά εκεί είχε και την τύχη στο γκολ του Πόνσε», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x