Europa League

Μήτογλου: «Αξέχαστη νύχτα, φανταστική εμφάνιση»

Πώς σχολίασε ο Σίμος Μήτογλου τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον.

«Αξέχαστη νύχτα, φανταστική εμφάνιση».

Με αυτές τις τέσσερις λέξεις ο Σίμος Μήτογλου τα... είπε όλα για τη χθεσινή μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον (2-3) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο 23χρονος στόπερ έπαιξε βασικός λόγω των απουσιών των Βίντα-Μουκουντί και είχε πολύ καλή απόδοση στο κέντρο της άμυνας συμβάλλοντας και εκείνος στο να έρθει η ιστορική αυτή νίκη.

Χθες στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα είχε πει: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως παίξαμε εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα και πήραμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο σκοπός μας από την αρχή ήταν να πάμε για τους τρεις βαθμούς και ήμασταν έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε πήραμε αυτοπεποίθηση και είπαμε πως σήμερα δεν χάνουμε. Είναι μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας και πάμε τώρα στο ντέρμπι με στόχο και πάλι τη νίκη».

Όσο για τη δική του πολύ καλή παρουσία και την ετοιμότητα που έδειξε να προσφέρει σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, είπε: «Εγώ κοιτάω να δουλεύω κάθε μέρα, ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω ανά πάσα στιγμή και να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x