Europa League

Οζντόεφ: «Ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League»

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ τόνισε πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να περάσει στο Champions League, όμως παρόλα αυτά συνεχίζει σε μία διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ άνετα το εισιτήριο για τη League Phase του Europa League επί της Σάμροκ Ρόβερς, με συνολικό σκορ 6-0, και θα παίξει μετά από τη σεζόν 2020-21 και πάλι στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ τόνισε πως η πρόκριση στον συγκεκριμένο θεσμό αποτελεί μεγάλη επιτυχία, παρόλο που η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει την είσοδο σε τελική φάση Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση και τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Το αξίζαμε. Χάσαμε τον πρώτο στόχο που ήταν το Champions League, όμως κάναμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και θα συμμετέχουμε σε μία διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου. Ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League, όμως πάμε σε μία διοργάνωση με δυνατές ομάδες και ο κόσμος είναι τυχερός που θα δει σπουδαία παιχνίδια».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα μου. Αυτή είναι η δουλειά μου σκοράρω ή όχι. Σίγουρα το χάρηκα αλλά αυτό που έχω ως προτεραιότητα είναι πώς θα βοηθώ τον ΠΑΟΚ. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Πρωτάθλημα, έχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή, επικεντρώνουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x