Europa League

Ούτζα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε στην Αθήνα»

Δηλώσεις ενόψει της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπότεφ Πλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, έκανε ο επιθετικός της βουλγαρικής ομάδας, Άντονι Ούτζα!

Ο Άντονι Ούτζα ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπότεφ Πλόβντιβ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League!

Ο 33χρονος Νιγηριανός τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης που έπιασε και την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, παραμένοντας ψύχραιμη και ούσα πνευματικά έτοιμη.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε στην Αθήνα. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και πνευματικά έτοιμοι, ώστε να μην παίξουμε βιαστικά. Χρειάζεται υπομονή σε τέτοια παιχνίδια. Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου κάποια νιγηριανή σημαία εύκαιρη για να πανηγυρίσω την πρόκριση με τους συμπαίκτες μου, ωστόσο ξέρω πως πρώτα έχουμε να κάνουμε μια δουλειά και μετά μπορούμε να γιορτάσουμε. Είμαι χαρούμενος στην Μπότεφ, ήξερα πως δεν θα χρειαζόμουν χρόνο να προσαρμοστώ, αλλά είμαι τελειομανής. Ακόμη δεν έχω δείξει όλες μου τις δυνατότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x