Europa League

Αντύπας: «Θέλει να βγάλει αντίδραση και να κάνει αποφασιστικό βήμα στο Μάλμε ο Ολυμπιακός - Οι σκέψεις για την 11αδα»

Ο Ηρακλής Αντύπας μεταφέρει από τη Σουηδία τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με τη Μάλμε για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Εuropa League.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα σημαντικό εκτός έδρας ματς για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, καθώς αντιμετωπίζει στη Σουηδία τη Μάλμε, έχοντας στόχο τη δεύτερη διαδοχική του νίκη.

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Σουηδία, Ηρακλής Αντύπας, μεταφέροντας το ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων», τόνισε ότι η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλει το «διπλό» προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, σκοπός ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος του στη φετινή διοργάνωση.

Εν συνεχεία, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση και στην εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν την πίστη του προπονητή τους και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοια ματς αρκεί να τηρήσουν το πλάνο του Βάσκου τεχνικού.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Ηρακλής Αντύπας, εκτίμησε ότι ίσως οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με... συνταγή Μπράγκα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για εκπλήξεις.

@sporfm946

«Θέλει να βγάλει αντίδραση στο Μάλμε και να κάνει αποφασιστικό βήμα ο Ολυμπιακός»: Δείτε το σχόλιο του Ηρακλή Αντύπα από τη Σουηδία, την παραμονή του αγώνα των Πειραιωτών #sporfm #αντυπας #olympiacosfc #ολυμπιακος

? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x