Europa League

Νικολακόπουλος: «Ετοιμάζει τον Μουζακίτη για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έδωσε την πληροφορία πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει τον νεαρό Μουζακίτη, βασικό μετά τον Ατρόμητο και για το σημερινό ματς με τους Πορτογάλους, και γιατί τον εμπιστεύεται και γιατί οι άλλοι τρεις χαφ (Γκαρθία, Στάμενιτς και Ολιβέιρα) για διάφορους λόγους δεν είναι στα καλύτερά τους, ειδικά ο Γκαρθία έχει ακόμα ενοχλήσεις από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε όλο το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την εκτίμησή του, ότι ίσως είναι πιο πιθανό να δούμε πάλι Κοστίνια και Ροντινέι στη δεξιά πλευρά και να παίξει αριστερά ο Ζέλσον που επιστρέφει από τραυματισμό μετά από 15 μέρες, ενώ ο Μασούρας (που είναι διαθέσιμος) λείπει έναν μήνα. Από την πλευρά του, ο Βέλντε ψάχνει να βρει τα πατήματά του.

Μιλώντας για την ιδιαιτερότητα της παρουσίας του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα, υπενθύμισε ότι όσο ήταν στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, είχε το εξής χαρακτηριστικό: όταν η ομάδα του δεχόταν πρώτη γκολ έχανε, ενώ όταν προηγούνταν κέρδιζε σχεδόν πάντα (είχε και 1-1 με Παναθηναϊκό).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x