Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τον Ολυμπιακό απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε πως δεν παρατάει τα παιχνίδια, όπως έκανε και με τη Μακάμπι. Δεν είναι Πόρτο ή Μπενφίκα, αλλά είναι μία καλή ομάδα της Πορτογαλίας, και κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει εύκολο έργο, παρότι στο παρελθόν έχει κερδίσει διάφορες ομάδες στο Καραϊσκάκη. Το παρελθόν δεν εγγυάται το μέλλον σε καμία περίπτωση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει να αλλάξουν την εικόνα που εμφάνισαν με τον Ατρόμητο. Του το είπε με κάθε τρόπο και τους ζήτησε να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι, πιο προσεκτικοί για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη επί της Μπράγκα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Σε πολλά σχήματα που δοκίμασε ήταν ο Μουζακίτης και σε άλλα είχε τον Ολιβέιρα, σε ρόλο 8. Τα άλλα χαφ θα είναι ο Έσε και ο Τσικίνιο. Δεν νομίζω ότι περιμένουμε κάτι άλλο στην άμυνα, κάποια έκπληξη. Τετράδα δοκίμασε με Κάρμο, Ρέτσο, Ροντινέι και Ορτέγκα. Ελάχιστες δοκιμές με Ροντινέι εξτρέμ και Κοστίνια δεξί μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x