Europa League

Αλόνσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την εμφάνισή μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη των «πράσινων» επί της Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ ο Παναθηναϊκός, πανηγυρίζοντας την επιβλητική νίκη με 4-0 και περιμένοντας πλέον τον Άγιαξ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά τη λήξη του αγώνα στη Βουλγαρία, ο προπονητής των «πράσινων», Ντιέγκο Αλόνσο, εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ δεν θέλησε να κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Ολλανδούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν βασικό να ξεκινήσουμε δυνατά για να μην δώσουμε τη δυνατότητα αντίδρασης στην Μπότεφ. Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την εμφάνισή μας».

Για την αποτελεσματικότητα που έδειξε η ομάδα του: «Δεν θα πω ότι ήταν εύκολο, αλλά κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιδράσαμε καλά στην πίεση των αντιπάλων μας και μπορέσαμε να παίξουμε στους χώρους που βρήκαμε».

Για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ: «Δεν θα μιλήσω ακόμα για τον Άγιαξ. Να χαρούμε την αποψινή μας νίκη και από εκεί και πέρα έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x