Europa League

Mαρινάκης για Ποντένσε: «Του έχουμε κάνει εξωπραγματικές προσφορές, αλλά ο τρόπος που σκέφτεται το κάνει πολύ δύσκολο»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκάλυψε ότι το θέμα Ποντένσε, έχει δυσκολέψει αρκετά, παρά τις εξωπραγματικές προσφορές των «ερυθρόλευκων»!

Πολύ δύσκολη πρέπει να θεωρείται πλέον η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κλήρωση της League Phase του Εuropa League, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να πω και για τους φιλάθλους: γιατί ξέρετε, όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα, διαψεύδουμε 1-2, αλλά δεν είναι κι αυτή η δουλειά μας. Το θέμα Ποντένσε: ο Ποντένσε δυστυχώς μέχρι σήμερα τον περιμέναμε, αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται, το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει, είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα και πρέπει κάποια στιγμή να μην ξεφεύγουμε και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Λύσεις έχουμε και μέσα στην ομάδα μας και είμαστε και πολύ ευχαριστημένοι και με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και από τα νέα παιδιά. Κοιτάζουμε τη μεταγραφική αγορά και για κάτι καλό αλλά και λογικό. Κάναμε την υπέρβασή μας για τον Κάρμο, που ήταν κάτι πάρα πολύ ακριβό για τα ελληνικά δεδομένα. »

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x