Europa League

Οι ματσάρες της League Phase του... νέου Europa League

Δείτε αναλυτικά όλες τις αναμετρήσεις που προέκυψαν από την κλήρωση της League Phase του Εuropa League για τη σεζόν 2024/25.

H League Phase του Europa League για τη σεζόν 2024/25 είναι πλέον γεγονός, αφού με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου φορμάτ της διοργάνωσης, στην οποία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν!

Ωστόσο σε αυτή την... πρωτότυπη κλήρωση την οποία παρακολουθήσαμε και για το Champions League, προέκυψαν ματσάρες οι οποίες θυμίζουν την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Aναλυτικά:

1o γκρουπ

Europa League: Όλα τα ματς της League Phase

2ο γκρουπ

Europa League: Όλα τα ματς της League Phase

3ο γκρουπ

Europa League: Όλα τα ματς της League Phase

4ο γκρουπ

Europa League: Όλα τα ματς της League Phase

Το φορμάτ:

Οι οκτώ πρώτες ομάδες της ενιαίας βαθμολογίας θα προκριθούν αυτόματα στη φάση των 16, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 9η έως την 24η θέση θα αγωνιστούν σε διπλούς νοκ άουτ πλέι οφ αγώνες για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 25η έως την 36η θέση αποκλείονται, δίχως μετακίνησή τους στο Conference League.

Στη φάση των νοκ άουτ, οι ομάδες μεταξύ 9ης και 16ης θέσης θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που τερμάτισε μεταξύ 17ης και 24ης, με τον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους. Οι οκτώ ομάδες που θα επικρατήσουν στα πλέι οφ της νοκ άουτ φάσης θα περάσουν στη φάση των 16, όπου η καθεμία θα αντιμετωπίσει μία από τις οκτώ πρώτες ομάδες, οι οποίες θα έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των 16.

Από τη φάση των 16 και μετά, η διοργάνωση θα συνεχίσει να ακολουθεί την υπάρχουσα μορφή των νοκ άουτ, που οδηγεί στην ουδέτερη έδρα του τελικού, το «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x