Europa League

Αρίας: «Πρόκριση όποιος κι αν είναι απέναντί μας»

Πανευτυχής για την πρόκριση του ΠΑΟΚ -από την πρώτη θέση- στην φάση των «32» του Europa League και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση στην διοργανώση, παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Αρίας. Μιλώντας μετά το με την Ρούμπιν Καζάν στο φινάλε των ομίλων δεν φάνηκε να αγχώνεται για το τι θα βγάλει η κληρωτίδα αύριο στην Νιόν.

Πανευτυχής για την πρόκριση του ΠΑΟΚ -από την πρώτη θέση- στην φάση των «32» του Europa League και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση στην διοργανώση, παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Αρίας. Μιλώντας μετά το 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν στο φινάλε των ομίλων δεν φάνηκε να αγχώνεται για το τι θα βγάλει η κληρωτίδα αύριο στην Νιόν.

«Πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο μπροστά στους οπαδούς μας. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, αν και θέλαμε τη νίκη. Όταν η ομάδα παίζει σπίτι της πάντα παίζουμε για τη νίκη. Ακόμη κι έτσι, όμως, αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μπορεί να το γιορτάσει. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος, ό,τι δώσει ο Θεός. Για μας εμάς το σημαντικό είναι να προκριθούμε όποιος και αν είναι απέναντί μας», είπε ο Κολομβιανός μέσος, ενώ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα σενάρια περί Κρουζέιρο. «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και μιλώ μόνο για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γι’ αυτό το δημοσίευμα. Μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με τη Δόξα, είναι ευκαιρία να νικήσουμε και να κερδίσουμε έδαφος στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x