Μεγάλη αποτυχία που προκαλεί δικαιολογημένη κριτική για τον οργανισμό τα ΑΕΚ χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από τη Νόα ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι απόλυτα λογική η απογοήτευση και ο εκνευρισμός των φίλων της ΑΕΚ και η κριτική είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος προβληματισμός και είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μια τόσο μεγάλη αποτυχία. Είναι περισσότερο αγωνιστική καταστροφή και όχι οικονομική. Μακάρι να τα καταφέρουν και να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Η ΑΕΚ δεν αξιοποίησε το καλό της πρώτο ημίχρονο για να κάνει πιο εύκολο το έργο της. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε επιθυμία και προσπάθεια, αλλά δεν έβγαλε φάσεις. Πλήρωσε την κακή εικόνα στην Αρμενία και το ότι δεν κατάφερε στις έξι φάσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο δεν έβαλε ένα γκολ», ανέφερε.

«Η ΑΕΚ πληρώνει το έγκλημά της και αυτό χρεώνω στον Αλμέιδα και τους ανθρώπους του σχεδιασμού ότι δεν πήρε φορ. Με έναν φορ θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί. Τέτοιο δεν είναι ο Τσούμπερ. Τώρα πρέπει η ΑΕΚ, αν μπορεί, να αντιστρέψει την κατάσταση μέσα από το πρωτάθλημα. Και είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τόσο μεγάλο ρόστερ με μια μόνο διοργάνωση. Είναι προφανές πως δεν μπορείς να πάρεις άλλους παίκτες αν δεν φύγουν και κάποιοι», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχόλιό του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x