Champions League

Τσορμπατζόγλου: «Θα το σκεφτεί πολύ για τη λίστα ο Λουτσέσκου, μεγάλο απωθημένο οι όμιλοι του Champions League»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη δεύτερη σερί νίκη και την πρόκριση επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι με αυτούς που ξεκίνησε, αφού είναι καλύτεροι και πιο έτοιμοι και θα ήταν… έγκλημα, για να μπουν οι άλλοι επειδή είναι καλύτεροι. Και αποδεικνύεται από την εικόνα της ομάδας όταν έπαιξαν οι βασικοί, αφού δεν έδωσαν δικαιώματα στους Βόσνιους να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Δεν ήταν μία… ΠΑΟΚτσίδη πρόκριση, αφού συνήθως ο ΠΑΟΚ αγχώνεται και τα κάνει δύσκολα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο καθένας μας, και εγώ, θα έβγαζα τον Σαμάτα και θα έβαζα τον Τσάλοφ. Σα να ήταν σε ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει έτσι ο Λουτσέσκου και θα το σκεφτεί πολύ. Θέλει να κρατήσει ισορροπίες. Τον βασανίζει, την ώρα που παίζει η ομάδα του, να πάει να αλλάξει το ρόστερ. Δεν του αρέσει όλο αυτό. Είναι αλήθεια ότι έρχονται καλύτεροι παίκτες, αλλά τον βάζουν σε σκέψεις. Ο ΠΑΟΚ παίζει την Τρίτη στη Σουηδία και η Μάλμε φάνηκε ότι είναι πολύ ποιοτική μπροστά, αλλά πίσω τα βάζει μόνη της. Είναι ομάδα πολύ προχωρημένη σε ρυθμό. Είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά έχει πολλές αδυναμίες πίσω», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχει χρόνο ο Λουτσέσκου για να σκεφτεί αν αλλάξει κορμό και αν θα αλλάξει το ρόστερ και πόσο, κυρίως με τον Τισουντάλι, τον Τσάλοφ και φυσικά τον νεαρό Σορετίρε. Το μυαλό όλων είναι στο επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος είναι τεράστιος και υπάρχει μεγάλο απωθημένο με τους ομίλους στο Champions League. Υπάρχει μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον μεγάλο του στόχου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x