Champions League

Ο Γκριεζμάν βγήκε μπροστά και η Ατλέτικο χαμογέλασε στην πρεμιέρα!

Η Λειψία είχε προηγηθεί με τον Σέσκο μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά με μπροστάρη τον Γκριεζμάν που είχε το γκολ της ισοφάρισης και την ασίστ στην ανατροπή, η Ατλέτικο έφερε τούμπα το σκορ (2-1).

Σόου Γκριεζμάν και μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μόλις στο 4ο λεπτό από το γκολ του Σέσκο, αλλά ο Γάλλος σούπερ σταρ βγήκε μπροστά.

Πρώτα, με γκολάρα έφερε το σκορ στα ίσα και τελικά στις καθυστερήσεις σέρβιρε το 2-1 στον Χιμένες, με τους «ροχιμπλάνκος» να ξεκινούν με το δεξί στο νέο Champions League.

Το ματς

Δυνατά μπήκε η Λειψία στα πρώτα λεπτά, με τον Σέσκο μάλιστα μόλις στο 4’ να ανοίγει το σκορ και να σοκάρει το «Μετροπολιτάνο». Ωστόσο, η Ατλέτικο δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και από το γκολ που δέχθηκε και έπειτα ξεκίνησε να γίνεται πιο απειλητική και ισοφάρισε πριν το ημίωρο με γκολάρα του Γκριεζμάν. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι στο 28’ βγήκαν στην κόντρα επίθεση, ο Γιορέντε γύρισε στον Γάλλο και εκείνος με πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 1-1!





Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν να κάνουν κάτι στις αντεπιθέσεις.

Στη συνέχεια οι δυο προπονητές έκαναν εκατέρωθεν αλλαγές, με τον ρυθμό να πέφτει όπως είναι λογικό. Η Λειψία πήρε μέτρα στο γήπεδο από το 70' και μετά και είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο 77ο λεπτό με τον Πόουλσεν. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 81’ ήταν η σειρά της Ατλέτικο να απειλήσει. Ο συνήθης ύποπτος Αντουάν Γκριεζμάν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να γλύφει το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πίεζε στα τελευταία λεπτά και προσπαθούσε να βρει το γκολ το οποίο τελικά το πέτυχε ο Χιμένες με κοντινή κεφαλιά γράφοντας το 2-1 μετά από ωραίο γύρισμα του Γκριεζμάν! Οι γηπεδούχοι κράτησαν το σκορ μέχρι το φινάλε και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο Champions League!




ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ρεϊνίλντο, Λε Νορμάντ, Χιμένες, Γιορέντε, Ρικέλμε, Ντε Πολ, Κόκε, Γκριεζμάν, Κορέα, Άλβαρες
ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Χένριχς, Ορμπάν, Λουκεμπά, Ράουμ, Σίμονς, Φερμέρεν, Χαϊντάρα, Νούσα, Σέσκο, Οπέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x