Champions League

Φορτσάρει για Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Πόνσε η ΑΕΚ!

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του Εσεκιέλ Πόνσε διευθετεί η ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον γ' προκριματικό του Champions League.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη επιστροφή του Εσεκιέλ Πόνσε ρυθμίζει η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» τρέχει τις διαδικασίες τόσο με την Έλτσε όσο και με τον παίκτη. Τυπικά δεν έχει τελειώσει η υπόθεση, ωστόσο ουσιαστικά απομένουν μόνο τα τυπικά! O Πόνσε έρχεται να προστεθεί στην καλοκουρδισμένη ποδοσφαιρική μηχανή των νταμπλούχων Ελλάδος, οι οποίοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους αποκλειστικά στα δύο αυτά κρίσιμα ματς με την ομάδα του Μπίστσαν.

Αναφορικά με τα δύο ματς των προκριματικών, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει αφήσει σε ησυχία τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους θέλει να έχει έτοιμους για την πρόκριση, με τον ανταγωνισμό πλέον σε όλες τις θέσεις της επίθεσης να είναι μεγάλος και τον ίδιο τον Αργεντινό να διαθέτει ένα ευρύ «οπλοστάσιο».

Θυμίζουμε ότι στην ευρωπαϊκή λίστα έχουν δηλωθεί άπαντες -μεταξύ αυτών και ο Ντομαγκόι Βίντα (με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει μέσα στο Σαββατοκύριακο)- εκτός των μόνιμα απόντων, εξαιτίας τραυματισμού, Σέρχιο Αραούχο και Πάουλο Φερνάντες, όπως επίσης και οι Ραντόνια, Πήλιος, αλλά και οι νεαποκτηθείς Ρόκσον και Λαμαράνα.

Tην ίδια στιγμή στο Μεξικό, τα ΜΜΕ επιμένουν για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Νέστορ Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x