Stoiximan Super League

Προς Σάββατο (5/8) η άφιξη του Πόνσε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ!

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου να σφραγιστεί η σπουδαία επιστροφή του Εσεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα το Σάββατο (5/8).

Στη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών προκειμένου να ολοκληρώσει τη σπουδαία επιστροφή του Εσεκιέλ Πόνσε στις τάξεις της, βρίσκεται η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος τρέχουν τις διαδικασίες τόσο με την Έλτσε όσο και με τον παίκτη. Τυπικά δεν έχει τελειώσει η υπόθεση, ωστόσο ουσιαστικά απομένουν μόνο τα τυπικά!

Μάλιστα, στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι λεπτομέρειες του ντιλ θα ολοκληρωθούν σήμερα και πως αύριο, Σάββατο (5/8), ο Αργεντινός φορ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης»!

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος φορ δεν μπόρεσε να δηλωθεί στη λίστα αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφή. Παρόλα αυτά, εάν αυτό συμβεί έγκαιρα, θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ -φυσικά μετά και από τη συμφωνία του Ματίας Αλμέιδα- και απλώς ο «δικέφαλος» θα... χρεωθεί μία αλλαγή, από τις δύο που έχει δικαίωμα να κάνει στη λίστα παραμονή του πρώτου αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x