Champions League

Champions League: «Αστεράτα» δεύτερα ημίχρονα και το προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Με τα 7 εκ των 8 γκολ να σημειώνονται στα β' μέρη των αγώνων, οι αποψινοί γηπεδούχοι των Playoffs του Champions League, Λιλ, Μπόντο/Γκλιμτ και Ντινάμο, πήραν προβάδισμα πρόκρισης για το League Stage.

Προβάδισμα πρόκρισης για τo League Stage του Champions League πήραν το βράδυ της Τρίτης (20/8) οι γηπεδούχοι των πρώτων αγώνων των Playoffs.

Καταρχάς, το σαφές προβάδισμα ανήκει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη την Καραμπάγκ.

Ένα σκορ... μαγική εικόνα. Κι αυτό διότι μπορεί οι Κροάτες να ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος, κάτι που αξιοποίησαν στο 29' με προσπάθεια του Πιάτσα σε δύο χρόνους, ωστόσο στο δεύτερο ακολούθησε... κατηφόρα. Οι Αζέροι τούς έκλεισαν στα καρέ τους και τους «πυροβολούσαν» έχοντας και δοκάρι (είχε βέβαια και η Ντινάμο πιο πριν αλλά και στο φινάλε, αμφότερα με τον Μπατούρινα). Πάνω, όμως, που φαινόταν θέμα χρόνου να δεχθεί την ισοφάριση, η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς, ήρθε ο νεοεισελθών Κουλένοβιτς να «χτυπήσει» δις, σκοράροντας στο 75' και στο 80', για να θέσει τεράστιες βάσεις υπέρ της Ντινάμο ενόψει της ρεβάνς.









Την ίδια ώρα στη Γαλλία, η Λιλ νίκησε 2-0 τη Σλάβια Πράγας του βασικού Χρήστου Ζαφείρη, βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα στο δεύτερο μέρος. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Ντέιβιντ και Ζέργκοβα. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 52'. Στο 77', δε, συμμετείχε σε τρομερή ομαδική συνεργασία, βγάζοντας την ασίστ στον συμπαίκτη του που -όντας και ο κορυφαίος του γηπέδου- τελείωσε ιδανικά τη φάση με φοβερή ντρίμπλα και πλασέ. Σ' ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις τους στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να σκοράρουν.







Τέλος στη Νορβηγία η Μπόντο/Γκλιμτ επικράτησε 2-1 του Ερυθρού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι έκαναν... πάρτι ευκαιριών στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, τα γκολ τα βρήκαν στο δεύτερο, με την κεφαλιά του Μπιόρτουφτ (52') και την πλασεδάρα του Μάατα (62'). Έκτοτε, το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς -όπως και οι αντίστοιχοι φιλοξενούμενοι στα άλλα ματς- αύξησαν ρυθμούς. Μάλιστα, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους κατάφεραν να βρουν δίχτυα, στο 75' με τη γλυκιά εκτέλεση φάουλ του πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και την προβολή του Μίμοβιτς.









Αναλυτικά, το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των Playoffs:

Τρίτη (20/8)

Λιλ-Σλάβια Πράγας 2-0
(52' Ντέιβιντ, 77' Ζέργκοβα)

Μπόντο/Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας 2-1
(52' Μπιόρτουφτ, 62' Μάατα - 75' Μίμοβιτς)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Καραμπάγκ 3-0
(29' Πιάτσα, 75', 80' Κουλένοβιτς)

Τετάρτη (21/8)

Γιουνγκ Μπόις-Γαλατασαράι (22:00)
Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ (22:00)
Μάλμε-Σπάρτα Πράγας (22:00)
Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x