Αγγλία

Κίνδυνος να χάσει η Τότεναμ τον Μπεντανκούρ για 12 ματς μετά το «όλοι οι Κορεάτες μοιάζουν»!

Μια ανόητη προσπάθεια του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ για χιούμορ, βάζει δύσκολα στον ίδιο και στην Τότεναμ με πιθανή τιμωρία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 12 παιχνίδια!

Η Τότεναμ και ο Μπεντανκούρ ενημερώθηκαν για την επίσημη παρέμβαση της FA αναφορικά με σχόλια που έκανε ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό τον βάζει σε μπελάδες λόγω ρατσιστικής χροιάς των λεγομένων του.

Ενόψει του Copa America και απαντώντας σε ρεπόρτερ που του ζήτησε φανέλα του Σον από την ομάδα του Λονδίνου, ο Ουρουγουανός ρώτησε αν θα ήθελε μια εμφάνιση του Σον και λίγο αργότερα σκέφτηκε να πει: «Λίγο – πολύ όλοι οι Κορεάτες μοιάζουν…».

Αυτό φυσικά προκάλεσε και την ενόχληση του επιθετικού της Τότεναμ, που όμως πήρε αμέσως εξηγήσεις από τον συμπαίκτη του και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Όχι, όμως, για την FA που το μεσημέρι της Πέμπτης επιβάρυνε τον Μπεντανκούρ με την παράβαση κανονισμού αναφορικά με τρόπους συμπεριφοράς.

Λόγω του ότι πρόκειται για ρατσιστικό σχόλιο, γίνεται λόγος για πιθανότητα τιμωρίας που μπορεί να φτάσει στα 6-12 παιχνίδια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x