Champions League

«Ή όλοι ή κανένας»: Φίλος της Ντόρτμουντ αρνήθηκε εισιτήριο για τον τελικό επειδή είχε πάει με φίλους του στο Λονδίνο

Ένας φίλος της Ντόρτμουντ αρνήθηκε να δεχτεί ένα δωρεάν εισιτήριο για τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ, προκειμένου να μην… προδώσει τους φίλους του με τους οποίους ταξίδεψε στο Λονδίνο.

Κάποια πράγματα δεν… εξαγοράζονται με τίποτα. Ένας φίλος της Ντόρτμουντ, που ταξίδεψε με άλλους πέντε στο Λονδίνο χωρίς εισιτήριο για τον τελικό του Champions League με την ελπίδα να βρει κάποιο εκεί, παρέδωσε ένα μάθημα ζωής.

Ένας TikTok-er τον προσέγγισε και του πρόσφερε δωρεάν ένα εισιτήριο για τον τελικό. Εκείνος όμως αρνήθηκε την προσφορά προκαλώντας συγκίνηση.

«Η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα της καρδιάς μου, για μένα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και είναι κάτι μαγικό. Είναι δύσκολο που δεν έχω εισιτήριο, αλλά το παιχνίδι θα αρχίσει σύντομα και ελπίζω να δούμε έναν καλό αγώνα. Θα ήταν το παν για μένα να δω τον τελικό», είπε αρχικά.

Όταν του πρόσφεραν ένα εισιτήριο απάντησε: «Εκτιμώ την προσφορά σου, αλλά είμαστε έξι άτομα εδώ. Όλοι μαζί ταξιδέψαμε από τη Γερμανία, οπότε είτε θα μπούμε όλοι στο γήπεδο, είτε κανένας. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά είμαστε μια ομάδα, μια παρέα φίλων και αν δω μόνο εγώ τον αγώνα, δεν θα είναι δίκαιο για τους φίλους μου. Η φιλία είναι πάνω από όλα».

Ο άνθρωπος που του πρόσφερε το εισιτήριο είπε τότε «… θα με κάνεις να κλάψω. Αν αλλάξεις γνώμη, είμαι εδώ».



Τελικά το εισιτήριο δεν έμεινε ανεκμετάλλευτο. Ο ίδιος TikToker εντόπισε έναν άλλο φίλο της Μπορούσια, που ταξίδεψε μόνος του στο Λονδίνο για τον τελικό αλλά δεν είχε εισιτήριο. Του το χάρισε και τον έκανε ευτυχισμένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x