Πορτογαλία

«Ο Καρβάλιο είναι λιποτάκτης»!

Ενοχλημένος από την απόφαση του εμφανίστηκε ο Πάολο Μπέντο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2012. Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε - εμμέσως πλην σαφώς - λιποτάκτη τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού «άφησε τους συμπαίκτες και την χώρα του».

Ενοχλημένος από την απόφαση του Ρικάρντο Καρβάλιο να αποχωρήσει από την εθνική Πορτογαλίας εμφανίστηκε ο Πάολο Μπέντο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2012. Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε - εμμέσως πλην σαφώς - λιποτάκτη τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού «άφησε τους συμπαίκτες και την χώρα του».

«Άφησε τους συμπαίκτες και τη χώρα του. Για εμένα έκλεισε η πόρτα. Όσο είμαι εγώ προπονητής, δεν θα επιστρέψει στην εθνική. Αυτό είναι αδύνατο. Είναι γεγονός ότι δεν επρόκειτο να παίξει βασικός και θα ήταν στον πάγκο. Αισθάνθηκε άσχημα και έφυγε. Ωστόσο, επέλεξε να μην μου μιλήσει. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους, αλλά δεν ήρθε να μου μιλήσει. Ήμασταν για το μεσημεριανό γεύμα και ανακάλυψα ότι ένας παίκτης έλειπε», ανέφερε αρχικά ο Μπέντο και πρόσθεσε:

«Ήταν μια αντίδραση πέρα από κάθε λογική. Επίσης, έκανε μία δήλωση και δεν μου φαίνεται φυσιολογική. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ήταν μια έκπληξη για εμένα και για τον καθένα μέσα στην ομάδα. Ήρθαμε 23 και τώρα είμαστε 22. Αυτό είναι κακό για την ομάδα. Πρέπει να τιμωρηθεί για την απόφαση που πήρε».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x