Πορτογαλία

Απειλητική…

Έχει πλέον τη «στόφα» της μεγάλης ομάδας και μπορεί να απειλήσει τους «μεγάλους»… Ο λόγος για την Μπράγκα, που νίκησε σχετικά άνετα τη Μαρίτιμο με 2-0 στο «Μουνισιπάλ», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, παρέα με την Μπενφίκα και δύο βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Πόρτο και Ακαντέμικα. Έτσι, οι φιναλίστ του Europa League δείχνουν πως μπορούν να διεκδικήσουν και τον φετινό τίτλο, όπως έκαναν και το 2010 κόντρα στους «αετούς».

Έχει πλέον τη «στόφα» της μεγάλης ομάδας και μπορεί να απειλήσει τους «μεγάλους»… Ο λόγος για την Μπράγκα, που νίκησε σχετικά άνετα τη Μαρίτιμο με 2-0 στο «Μουνισιπάλ», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, παρέα με την Μπενφίκα και δύο βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Πόρτο και Ακαντέμικα. Έτσι, οι φιναλίστ του Europa League δείχνουν πως μπορούν να διεκδικήσουν και τον φετινό τίτλο, όπως έκαναν και το 2010 κόντρα στους «αετούς». Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στον βαθμό της πρεμιέρας και δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν.

Οι νικητές «χτύπησαν» στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης με τα γκολ των Ελντερσον στο 47’ και Λίμα στο 61’ και έχασαν και πολλές ευκαιρίες στο υπόλοιπο διάστημα για να εδραιώσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κιμ, Εβερτον, Μπαϊάνο, Ελντερσον (74' Αντρέ Κοέλιο), Μοσσορό (67' Ούγκο Βιάνα), Τζαμάλ, Σαλίνο, Πάουλο Βινίτσιους, Λίμα, Αλαν, Πίτσι (90' Νούνο Γκόμες)



Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:


Παρασκευή 19 Αυγούστου

Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε 3-1

Σάββατο 20 Αυγούστου

Μπενφίκα - Φεϊρένσε 3-1

Κυριακή 21 Αυγούστου

Ακαντέμικα-Ριο Άβε 1-0

Πάσος Φερέιρα- Λεϊρία 2-1

Μπέιρα Μαρ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0

Μπράγκα – Μαρίτιμο 2-0

Δευτέρα 22 Αυγούστου

22:15 Ολιανένσε - Σετούμπαλ


Η επόμενη (τρίτη αγωνιστική):

28 Αυγούστου 2011

18:00 Φεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα
18:00 Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα
18:00 Γκιμαράες – Μπέιρα Μαρ
18:00 Νασιονάλ – Μπενφίκα
18:00 Ρίο Άβε – Ολιανένσε
18:00 Σπόρτινγκ Λισ.- Μαρίτιμο
18:00 Λεϊρία – Πόρτο
18:00 Σετούμπαλ – Μπράγκα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x