Πορτογαλία

Αυτά τα «λιοντάρια» δε δαγκώνουν…

Τσάμπα τα λεφτά που δαπάνησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τις μέχρι στιγμής μεταγραφές της... Τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας δεν έχουν καταφέρει να «σταυρώσουν» νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Superliga και τα όνειρα τίτλου ετοιμάζονται να κάνουν «φτερά». Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1965 πήραν απλά 0-0 στην έδρα της Μπέιρα Μαρ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και έμειναν τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Τσάμπα τα λεφτά που δαπάνησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τις μέχρι στιγμής μεταγραφές της... Τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας δεν έχουν καταφέρει να «σταυρώσουν» νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Superliga και τα όνειρα τίτλου ετοιμάζονται να κάνουν «φτερά». Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1965 πήραν απλά 0-0 στην έδρα της Μπέιρα Μαρ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και έμειναν τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας δυο ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους τους, που πάλεψαν στα ίσα μια σαφώς ανώτερη ομάδα και πήραν δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας.


H σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Ροντρίγκεζ (46' Καρρίκο), Αντερσον Πόλγκα, Εβάλντο, Ζοάο Περέιρα, Σάαρς, Ντιέγκο Καπέλ, Φερνάντεζ (36' Πόστιγκα), Ρινάουντο, Βαν Βολφσβίνκελ, Ντιαλό (36' Ιζμαϊλοφ)


Έτοιμη για την υπέρβαση δείχνε η Ακαντέμικα, που νίκησε με 1-0 τη Ρίο Αβε στην έδρα της και με το «δύο στα δύο» βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Πόρτο και δείχνει ικανή να διεκδικήσει, τουλάχιστον, την έξοδο στην Ευρώπη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή διοργάνωση. Κοντά στην κορυφή βρέθηκε η Πάσος Φερέιρα, που νίκησε με 2-1 τη Λεϊρία στην έδρα της και την άφησε χωρίς πόντο σε δύο αγώνες.



Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:


Παρασκευή 19 Αυγούστου

Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε 3-1

Σάββατο 20 Αυγούστου

Μπενφίκα - Φεϊρένσε 3-1

Κυριακή 21 Αυγούστου

Ακαντέμικα-Ριο Άβε 1-0

Πάσος Φερέιρα- Λεϊρία 2-1

Μπέιρα Μαρ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0

22:15 Μπράγκα – Μαρίτιμο

Δευτέρα 22 Αυγούστου

22:15 Ολιανένσε - Σετούμπαλ


Η επόμενη (τρίτη αγωνιστική):

28 Αυγούστου 2011

18:00 Φεϊρένσε – Πάσος Φερέιρα
18:00 Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα
18:00 Γκιμαράες – Μπέιρα Μαρ
18:00 Νασιονάλ – Μπενφίκα
18:00 Ρίο Άβε – Ολιανένσε
18:00 Σπόρτινγκ Λισ.- Μαρίτιμο
18:00 Λεϊρία – Πόρτο
18:00 Σετούμπαλ – Μπράγκα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x