Πορτογαλία

«Βρυχήθηκαν» από νωρίς

Από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στην Μπράγκα. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 2-1 των περυσινών δευτεραθλητών Πορτογαλίας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν δυο βαθμούς στην τρίτη θέση από τη δεύτερη και «μισητή» αντίπαλο, Μπενφίκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και δεκατρείς από την πρωτοπόρο, Πόρτο, δείχνοντας πως μπορούν να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στην Μπράγκα. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 2-1 των περυσινών δευτεραθλητών Πορτογαλίας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν δυο βαθμούς στην τρίτη θέση από τη δεύτερη και «μισητή» αντίπαλο, Μπενφίκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και δεκατρείς από την πρωτοπόρο, Πόρτο, δείχνοντας πως μπορούν να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν δυο βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και εξακολουθούν να παλεύουν για τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση, χάρη στα γκολ των Ντιόγκο Σαλομάο στο 11’ και Βαλντές στο 13’. Μπορεί να αγχώθηκαν με το γκολ του Θέσαρ στο 17΄, όμως, στη συνέχεια, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αντίθετα έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Ντανιέλ Καρίκο, Αντερσον Πόλγκα, Εβάλντο, Ζοάο Περέιρα, Βαλντές, Ζαπατέρ, Αντρέ Σάντος, Βούκσεβιτς (92' Σαλέιρο), Πόστιγκα (8' Ντιόγκο Σαλομάο, 81' Νούνο Κοέλιο), Λίεντσον



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/1

Πορτιμονένσε-Σετούμπαλ 3-4

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/1

Πόρτο-Μαρίτιμο 4-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπράγκα 2-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/1

Ακαντέμικα-Πάσος Φερέιρα 18:00

Νασιονάλ-Μπέιρα Μαρ 18:00

Ρίο Αβε-Ολιανένσε 18:00

Γκιμαράες-Ναβάλ 20:00

Λεϊρία-Μπενφίκα 22:15


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x