Πορτογαλία

Επέστρεψε δριμύτερη

Μόνο μια "γκέλα" κάνει και ξανά προς τη «δόξα τραβά» η Πόρτο… Οι «δράκοι» σάρωσαν με 4-1 τη Μαρίτιμο στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν έντεκα βαθμούς στην κορυφή μακριά από τη δεύτερη θέση και την Μπενφίκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο. Έτσι, οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης απέδειξαν πως η ήττα από τη Νασιονάλ την περασμένη εβδομάδα ήταν μια κακή παρένθεση και οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον φετινό τίτλο.

Μόνο μια "γκέλα" κάνει και ξανά προς τη «δόξα τραβά» η Πόρτο… Οι «δράκοι» σάρωσαν με 4-1 τη Μαρίτιμο στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν έντεκα βαθμούς στην κορυφή μακριά από τη δεύτερη θέση και την Μπενφίκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο. Έτσι, οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης απέδειξαν πως η ήττα από τη Νασιονάλ την περασμένη εβδομάδα ήταν μια κακή παρένθεση και οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον φετινό τίτλο. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν φαίνονται ικανοί να διεκδικήσουν κάτι στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους και έχασαν ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γκουαρίν στο 37’ και 75’, ο Χουλκ στο 60’ και ο Ροντρίγκεζ στο 80’. Για τη Μαρίτιμο, είχε μειώσει ο Ντιαβαρά στο 71’.


Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Ρολάντο, Ράφα, Σαπουνάρου (75' Μαϊκόν), Οταμέντι, Γκουαρίν, Μπελούτσι (83' Μαριάνο Γκονζάλεζ), Μουτίνιο, Τζέιμς, Χουλκ, Βαρέλα (67' Φερνάντο)



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/1

Πορτιμονένσε-Σετούμπαλ 3-4

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/1

Πόρτο-Μαρίτιμο 4-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπράγκα 23:15

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/1

Ακαντέμικα-Πάσος Φερέιρα 18:00

Νασιονάλ-Μπέιρα Μαρ 18:00

Ρίο Αβε-Ολιανένσε 18:00

Γκιμαράες-Ναβάλ 20:00

Λεϊρία-Μπενφίκα 22:15


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x