Πορτογαλία

Αποφασισμένος να γυρίσει ο Κατσουράνης

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της περιόδου φέρεται να εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης στη διοίκηση της Μπενφίκα. Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου λήγει το 2010, αλλά ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους θέλει να επαναπατριστεί και ήδη λέγεται πως ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της περιόδου φέρεται να εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης στη διοίκηση της Μπενφίκα. Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου λήγει το 2010, αλλά ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους θέλει να επαναπατριστεί και ήδη λέγεται πως ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Παρά τις προσπάθειες του προπονητή Κίκε Φλόρες και του αθλητικού διευθυντή των «αετών», Ρουί Κόστα, να τον μεταπείσουν, ο διεθνής άσος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Η διοίκηση της Μπενφίκα σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο θα αξιώσει περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει, ενώ λέγεται πως στην περίπτωση αυτή θα τον υποχρεώσει να δεχθεί όρο που θα του απαγορεύει να παίξει σε άλλο πορτογαλικό σύλλογο.

Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2006 και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, ενώ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για το σύλλογο το 2008. Φέτος έχει 18 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x