Stoiximan Super League

Πλάνο χωρίς Μέντες

Ο… ανεβασμένος Μέντες δεν προλαβαίνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αλλάζει διάταξη, αλλά μάλλον όχι πρόσωπα ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Μέντες ντα Σίλβα συμμετείχε χθες στο πρωινό και το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού μετά από μέρες, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο λόγος είναι πως ο Ολλανδός μέσος έχει χάσει πολλές προπονήσεις και υπολείπεται σε φυσική κατάσταση των συμπαικτών του.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής, αφού άλλωστε δεν συνηθίζει πριν από σχεδόν κανένα παιχνίδι. Πάντως είναι πολύ πιθανό τελικά να αλλάξει διάταξη από το 4-4-2 σε ρόμβο σε ένα πιο συντηρητικό 4-4-1-1, αλλά όχι και πρόσωπα.

Καπίνο στο τέρμα, Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί και Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, Σίλντενφελντ (ένας ερεθισμός που είχε στο πόδι δεν προκαλεί ανησυχία) και Κουτρουμπής στα στόπερ, οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ στο κέντρο, μπροστά τους Ατζαγκούν, Κλωναρίδης ή Καρέλης και σέντερ φορ ο Μπεργκ είναι η πιθανότερη σύνθεση για τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x