Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Καλά νέα για τη Σάκκαρη: Πέταξε έξω την Γκοφ η Βέκιτς!

Η Ντόνα Βέκιτς πέταξε εκτός Ολυμπιακού τουρνουά το νο.2 του κόσμου, Κόκο Γκοφ, και θα διασταυρωθεί με τη Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά, αν η Ελληνίδα τενίστρια ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόστγιουκ!

Ανατρεπτική εξέλιξη στο μονό γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις!

Η Ντόνα Βέκιτς (νο.21) νίκησε 2-0 (7-6, 6-2) σετ την Κόκο Γκοφ, νο.2 τενίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αφήνοντάς τη εκτός συνέχειας στη διοργάνωση και ανοίγοντας τον δρόμο για τη Μαρία Σάκκαρη!

Πράγματι, η Ελληνίδα τενίστρια θα έχει πλέον έναν πιο βατό δρόμο προς τη ζώνη των μεταλλίων, αφού αν ξεπεράσει σήμερα (30/07) την Μάρτα Κόστγιουκ, θα αντιμετωπίσει τη Βέκιτς στα προημιτελικά για μία θέση στην τετράδα, γλιτώνοντας το πολύ πιο απαιτητικό ματσάρισμα με την Γκοφ!

Η 28χρονη Βέκιτς κατάφερε να επιστρέψει από το 2-5 στο πρώτο σετ και να το πάρει στο tiebreak, ενώ στο δεύτερο σετ ήταν κυριαρχική και το πήρε με 6-2, με την Γκοφ μάλιστα στην πορεία να ξεσπά σε κλάματα για μία απόφαση της umpire.

Η Βέκιτς είναι καλή φίλη της Σάκκαρη και έχουν έρθει αντιμέτωπες 10 φορές, με την Κροάτισσα να προηγείται συνολικά με 6-4. Η Ελληνίδα τενίστρια, βέβαια, είχε κερδίσει την τελευταία τους αναμέτρηση τον περασμένο Aπρίλιο στο χώμα της Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x