Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κέρμπερ και Πουίγ στον τελικό του τένις

Η Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ θα αναμετρηθεί με την Πορτορικανή Μόνικα Πουίγ τον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά τένις γυναικών. Ντελ Πότρο εναντίον Ναδάλ στα ημιτελικά των Ανδρών.

Μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open και τη συμμετοχή στον τελικό του Γουίμπλεντον, η Αντζελίκ Κέρμπερ εξασφάλισε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 28χρονη Γερμανίδα (Νο.2 στο ταμπλό) επικράτησε 6-3, 7-5 της Μάντισον Κις (Νο.9) και πέρασε στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά, όπου θα συναντήσει την Πορτορικανή Μόνικα Πουίγ.

Η τελευταία επιβλήθηκε 6-4, 1-6 και 6-3 της Τσέχας Πέτρα Κβίτοβα.

Στους άνδρες, ο Ράφα Ναδάλ αν κι έχασε το πρώτο σετ επικράτησε του Βραζιλιάνου Τόμας Μπελούτσι, 2-6, 6-4 και 6-2. Ο Ισπανός τενίστας θα συναντήσει στα ημιτελικά τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, καθώς ο Αργεντινός πέταξε εκτός με 7-5, 7-6(4) τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ αφότου απέκλεισε με δυσκολία, 6-0, 4-6, 7-6, τον Αμερικανό Στιβ Τζόνσον θα κοντραριστεί με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, που νίκησε πολύ δύσκολα 7-6(4), 4-6, 7-6(6), τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x