• Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αντρέ Όρτα, ούτε έχει συμφωνήσει με την Μπράγκα για κάποια άλλη λύση. Και η πορτογαλική ομάδα ξεκίνησε ήδη από σήμερα προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν!

• Οπότε, ο Όρτα εμφανίστηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην οποία ανήκει και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αφού κλήθηκε από την Μπράγκα να μπει στο πρόγραμμα αμέσως, παρότι δεν έχουν περάσει παρά 23 ημέρες αφότου έπαιξε με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ εναντίον της Φιορεντίνα στην Αθήνα.

• Ίσως και μία κίνηση της Μπράγκα, που είχε σε πολλές φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στα social media τον Όρτα…, να μην του δώσει καν επτά-δέκα ημέρες άδεια όπως δικαιούνταν ο παίκτης, για να δημιουργήσει εξτρά πίεση στον Ολυμπιακό, που ναι μεν θέλει τον Πορτογάλο κεντρικό χαφ, αλλά με τους δικούς του όρους και όχι με 6 εκατ. ευρώ, το ποσό της ρήτρας, το οποίο είχε συμφωνήσει ο τότε αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, που εδώ και κάποιους μήνες όμως αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Τα ιατρικά του Όρτα στην Μπράγκα…

• Η πορτογαλική ομάδα, όπως και αν έχει, μοιάζει να παίζει σκληρά το παιχνίδι και να μην υποχωρεί από εκείνη τη συμφωνία, του Ιανουαρίου, έτσι ώστε η όποια υποχώρησή της στην πορεία να είναι πολύ μικρή, π.χ. να δεχθεί μία πώληση της τάξης των 5 εκατ. ευρώ. Είναι προφανές ότι οι δύο σύλλογοι θα συνεχίσουν ακόμη το πόκερ…

• Να θυμίσω ότι οι δύο ομάδες έχουν κάνει αρκετές μεταγραφές στο παρελθόν, είτε από τη μία (π.χ. Πάρντο), είτε από την άλλη (π.χ. Βιάνα) πλευρά.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχει καμία διάθεση ο Μαρινάκης να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Φυσικά θέλει να πηγαίνει καλά το μπάσκετ, όπως και κάθε άλλο τμήμα του Ολυμπιακού, όμως δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρονταν να πάρει την ΚΑΕ -και το γράφω με αφορμή διάφορα που ακούγονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Και ώρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x