Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Λάμπει η ένταση, η αφοσίωση και το ταλέντο του Ποντένσε στη Γουλβς!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την τωρινή παρουσία του Ποντένσε στη Γουλβς και τα πιθανά παρεπόμενα της.

· Ποιος να το περίμενε. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ποντένσε έκανε προπονήσεις μόνος του, καθώς ήταν εκτός πλάνων της Γουλβς και είχε τεθεί εκτός προετοιμασίας. Τώρα, όχι απλά κάνει προετοιμασία με την ομάδα στην οποία ανήκει, αλλά διαπρέπει!

· Όπως γράφει σήμερα η expressandstar, που θεωρείται καλά ενημερωμένη στο ρεπορτάζ της Γουλβς, ο Πορτογάλος κυνηγός ήταν μέσα στους τρεις παίκτες της ομάδας που έλαμψαν στην προετοιμασία της στην ισπανική Μαρμπέγια!

· Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Επιστρέφοντας από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό και με μόλις ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, πολλοί ένιωσαν ότι η καριέρα του Ποντένσε στη Γούλβς είχε τελειώσει. Το μακροπρόθεσμο μέλλον του είναι σίγουρα ακόμα στον αέρα, αλλά ενώ οι Φάμπιο Σίλβα και Γκονσάλο Γκέδες δεν συμπεριλήφθηκαν στην ομάδα που πήγε στη Μαρμπέγια, η συμμετοχή Ποντένσε στην αποστολή του έδωσε μια απίθανη ευκαιρία να εντυπωσιάσει. Και ο εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία με μια εκπληκτική εμφάνιση όλη την εβδομάδα. Στην προπόνηση, ο Ποντένσε δείχνει πιο fit από ποτέ. Έλαμψε η ένταση, η αφοσίωση και το ταλέντο του. Ο 28χρονος άσος ήταν σταθερά εξαιρετικός σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα».

Ολυμπιακός: Λάμπει η ένταση, η αφοσίωση και το ταλέντο του Ποντένσε στη Γουλβς!

· Τώρα, το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: η Γουλβς πήρε τον Ποντένσε στην προετοιμασία απλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό και να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αντίτιμο σε μία πώληση του η, γιατί ο προπονητής της, ο Ο’ Νιλ, θέλει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, εντυπωσιασμένος προφανώς από την εικόνα του την απερχόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό και δη στο Conference League; Και αν είναι το δεύτερο, τότε το έργο των «ερυθρόλευκων» για να τον πάρουν πίσω θα είναι πολύ δύσκολο.

· Από την άλλη, ασφαλώς και είναι καλό για τον Ολυμπιακό, εφόσον καταφέρει να τον αποκτήσει τελικά τον Ντανιέλ, που ο παίκτης θα έχει κάνει προετοιμασία. Διότι θα είναι έτοιμος να βγάλει μία σεζόν σε καλό ρυθμό και όχι όπως την προηγούμενη χρονιά, που δεν είχε κάνει προετοιμασία και λογικό ήταν να επηρεαστεί, τόσο στην αρχή, όσο και μεσούσης της σεζόν.

· Προς το παρόν, πάντως, ακούω ότι η Γουλβς ζητάει από τον Ολυμπιακό πάνω από 10 εκ. Ευρώ για να του πουλήσει τον «κοντό». Κι όταν λέω πάνω από 10, εννοώ αρκετά πάνω από 10!...Λογικά δύσκολα θα την κάνει τώρα ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή, εκτός κι αν μας επιφυλάξει κάποια έκπληξη. Για να δούμε τι θα ζητάνε οι Άγγλοι όταν είναι παχιές οι μύγες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x