Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός έχει να προσέξει από τη Φιορεντίνα κι έναν στόπερ-γκολτζή!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις Λάτιν μάχες στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

· Ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, μπορεί εν τέλει να καταλήξει, εύκολα, σε μία μεγάλη Λάτιν μάχη!

· Βλέπετε, και οι δύο ομάδες έχουν Βραζιλιάνους δεξιούς μπακ, τον Ρόντινεϊ και τον Ντοντό, ενώ οι Ιταλοί έχουν και τον συμπατριώτη τους κεντρικό χαφ Αρτούρ Μέλο. Οι δε Αργεντίνοι άσοι τους είναι ακόμη περισσότεροι! Από τον Ολυμπιακό ο Έσε κι ο Ορτέγκα κι από τη Φιορεντίνα ο έξω δεξιά Νίκο Γκονζάλες, ο μεσοεπιθετικός Μπελτράν κι ο κεντρικός αμυντικός Κουάρτα Μαρτίνες!

· Ο τελευταίος αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ! Παρότι μόλις 1μ83, ύψος που δεν παραπέμπει σε στόπερ, είναι ένας από τους πρώτους σκόρερ της Φιορεντίνα, με οκτώ γκολ! Είναι πάρα πολύ απειλητικός στις στατικές φάσεις και το νούμερο των γκολ που έχει σημειώσει (κανένα με πέναλτι) είναι συγκλονιστικό για σέντερ μπακ.

Ολυμπιακός: Έχει να προσέξει από τη Φιορεντίνα κι έναν στόπερ-γκολτζή!

· Κατά τα άλλα, από έναν μεγάλο τελικό δεν θα μπορούσαν να λείψουν δύο -ιτς! Από τη μία ο Σέρβος διεθνής κεντρικός αμυντικός Μιλένκοβιτς κι από την άλλη ο αρχηγός της Εθνικής Μαυροβουνίου, ο Γιόβετιτς, που μάλιστα ποτέ δεν έκρυψε ότι πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στη Φιορεντίνα.

· Αρκετοί οι Αφρικανοί και στις δύο ομάδες. Κυρίως στην ιταλική: ο εξτρέμ Κουαμέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο άλλος εξτρέμ, ο Ικονέ, από το Κονγκό, οι μέσοι Ντάνκαν από την Γκάνα και Μαξίμ Λόπες από την Αλγερία. Κι από τον Ολυμπιακό οι δύο Μαροκινοί επιθετικοί, ο Ελ Κααμπί και ο Ελ Αραμπί.

· Υπάρχουν, όμως, και δύο παίκτες στην ίδια Εθνική ομάδα της Αφρικής, την Ανγκόλα. Από τη μία ο Κάρμο του Ολυμπιακού κι από την άλλη ο Γάλλος Ενζολά της Φιορεντίνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x