Κώστας Νικολακόπουλος

Η άμυνα-παιδική χαρά κι ο μύθος των δικών του διαιτητών

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τα δώρα των αμυντικών του Ολυμπιακού, αλλά και για τους… δικούς του διαιτητές.

***Με τον Ολυμπιακό των τελευταίων αγώνων το ένα θέμα έχει να κάνει με την άμυνα-παιδική χαρά.

***Όπου είναι…έντονος ο συναγωνισμός για το ποιος θα κάνει το ποιο χοντροκομμένο λάθος! Ο Ρομπέρτο, ο Μανωλάς, ο Μαρκάνο, ο Χολέμπας, ο Μπονγκ, ο Αβραάμ η, ο Τόρες;

***Κι όσο ο…συναγωνισμός λαθών συνεχίζεται, θα συνεχίζονται κι οι βαθμολογικές απώλειες, αλλά κι οι αποκλεισμοί. Έτσι πάνε αυτά φίλοι μου.

***Από εκεί και πέρα, όταν η ομάδα αρχίζει και χάνει λάδια, τόσο γίνεται και πιο φανερό το θέμα με τη διαιτησία που έχει πλέον, μέσα στο 2014, ο Ολυμπιακός. Διότι όταν η ομάδα κερδίζει συνέχεια, τα λάθη διαιτητών κι εποπτών περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

***Για τον Ολυμπιακό το θέμα αποκτάει άλλη διάσταση, λόγω του μύθου που έχουν δημιουργήσει οι πάσης φύσεως αντιολυμπιακοί, για τους «δικούς του» διαιτητές.

***Βέβαια, ο μύθος ακριβώς μέσα από τα παιχνίδια καταρρέει, αλλά ποιος τα προσέχει αυτά. Το ζητούμενο είναι να συνεχίζεται η ψυχολογική τρομοκρατία των διαιτητών και των εποπτών.

***Προσέξτε: ποιους διαιτητές χρεώνουν στον Ολυμπιακό οι πρασινομαυροκίτρινοι….κύκλοι; Μάνταλο, Παππά, Σιδηρόπουλο.

***Ποια παιχνίδια δεν έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός πέρσι και φέτος; Με ΠΑΟ 2-2 (Μάνταλος), με ΠΑΟΚ 1-1 (Μάνταλος), με Ατρόμητο 2-3 (Μάνταλος), με ΠΑΟ 1-1 (Παππάς), με ΠΑΟΚ 0-0 (Σιδηρόπουλος), με Παναιτωλικό 0-0 (Σιδηρόπουλος), με Ατρόμητο 0-0 (Παππάς), με ΠΑΟ 0-3 (Σιδηρόπουλος), με Αστέρα (Παππάς). Α, το 1-2 από τον ΠΑΟΚ (Κάκος) είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

***Πρόκειται προφανώς περί… κατορθώματος να μην κερδίζει, αλλά και να χάνει ο Ολυμπιακός τα πιο σημαντικά παιχνίδια του παίζοντας με τους… δικούς του διαιτητές…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x